Welkom!

Fenixx BeigHum

21 oktober 21:00  Na de communicatie van mei 2021 over de fusieplannen van FC Beigem en KFC Borght-Humbeek informeren wij je graag over de verdere ontwikkelingen. meer »

367x gelezen

"It's good to be back"!

11 september 9:15  Geluk met het weer, leuke extra-large voetbalattracties, een grote opkomst... de honger was duidelijk groot... maar niet enkel voor de "ovenheerlijke" pizza's. Neen, je zag dat iedereen naar dit moment had uitgekeken, dat iedereen blij was om weer in grote getale - en buiten zonder mondmasker - met elkaar te kunnen praten en lachen, en samen iets te drinken en een paar punten pizza te verorberen terwijl de kids zich amuseerden.meer »

249x gelezen

Welkom!

18 augustus 21:00  Na al die maanden mogen we onze kantine opnieuw openen voor het publiek, uiteraard volgens de nodige regels. Kom dus gerust voor, tijdens of na de training gezellig iets drinken om de draad met ouders, spelers en vrienden terug op te pikken. Wij staan er in ieder geval klaar voor en ontvangen jullie met open armen!

150x gelezen

Trainers worden even keepers...

30 mei 10:00  Keeper... doelman... waarschijnlijk één van de meest onderschatte, ondergewaardeerde en ondankbaarste posities in een elftal... want éénmaal de bal voorbij die allerlaatste man, is het kwaad geschied. Gelukkig kan onze club terugvallen op het geweldige keepertrainersduo Hans Vekemans en Tom Van der Cruyssen die onze doelmannen van de jeugd elke week weer wat scherper of technischer proberen te maken. En omdat de trainers van de jeugdploegen eens zouden ervaren wat het is om een keeperstraining te ondergaan, en welke vaardigheden je daarvoor nodig hebt, hadden Hans en Tom het leuke idee om eens een "keeperstraining voor de trainers" te organiseren. Onze jeugdtrainers vlogen er vol enthousiasme tegenaan, en zelfs de bij momenten gietende regen kon hen niet tegenhouden. Katrien Trekels bezorgde ons een mooi overzicht van hun prestatie... nu ja... prestatie... het lijkt erop dat de meeste trainers meer op de grond lagen of vruchteloos naar de bal grabbelden dan wat anders, maar oordeelt u vooral zelf 😄...meer »

602x gelezen

Start inschrijvingen Dribbelclub

13 mei 10:45  De inschrijvingen voor onze nieuwe Dribbelclub zijn op gang geschoten! Alle jongens en meisjes met geboortejaren 2015 - 2016 - 2017 die graag met voetbal willen starten kunnen zich aanmelden. Details over de Dribbelclub en een link naar het inschrijvingsformulier vinden jullie via onderstaande link.meer »

275x gelezen

Samenwerking FC Beigem & KFC Borght-Humbeek

27 maart 8:00  De laatste weken en maanden is er achter de schermen hard gewerkt door de besturen van KFC Borght-Humbeek en FC Beigem samen met de steun van het gemeentebestuur. Omdat een fusie van twee verenigingen niet zomaar kan geïmproviseerd worden, hebben we het volledige fusie plan “Project X” opgedeeld in drie fases. meer »

1033x gelezen

Online shoppen via OnzeClubwinkel

14 maart 14:15  Velen onder jullie zijn al bekend met het fenomeen van een online winkelplatform waar je terecht kan voor je online aankopen en waarbij je bij elke aankoop je club steunt.  Wij hebben nu ons eigen winkelplatform "OnzeClubwinkel" geactiveerd op onze website en ClubApp. Dat betekent dat je niet alleen je club maar ook jezelf gratis kan sponsoren door middel van je online aankopen.meer »

169x gelezen

Week van de vrijwilligers

6 maart 8:15  Het was geen gemakkelijke periode door de coronacrisis, voor niemand, en ook niet voor vrijwilligers. Maar de lucht klaart weer op, weldra steken de eerste bloemen hun kopjes weer uit boven de aarde... en in deze "week van de vrijwilligers" weten wij dat zij al die tijd hun hoofd niet hebben laten hangen en wij hun veerkracht daarom eens te meer bewonderen.meer »

260x gelezen

FCB rouwt...

25 februari 21:15  Met spijt en verdriet melden we u het overlijden van Danielle Vannijpen, mama van P3-doelman Warre, die op 24 februari een lange ongelijke strijd heeft verloren. In naam van de de ganse club wensen wij Warre, papa Walter, en zus Fran heel veel sterkte toe in deze moeilijke periode. meer »

318x gelezen

Online quiz brengt ons bij elkaar!

9 januari 21:45  Onsite quizen zat er niet in dit jaar, dus waagden we maar de gok om dit jaar een online equivalent te organizeren. 36 teams gingen in op de virtuele uitnodiging en ontvingen voor aanvang van de quiz van ons Fun Team een versnaperingspakket om de avond door te komen. meer »

650x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!