Functies jeugdbestuur

6-functies

Sinds begin van het seizoen 2016-2017 hebben we ons jeugdbestuur versterkt met 4 hoofdafgevaardigden.

Zij zijn voor ouders en spelers het eerste aanspreekpunt voor het jeugdbestuur.

Zit je dus met een vraag of heb je een idee voor het jeugdbestuur, neem dan zeker contact met hen op. Zij zullen je vraag in samenspraak met het jeugdbestuur beantwoorden. Hun contactgegevens vind je op onze website: https://www.fcbeigem.be/orgjeugd/.

De andere functies binnen het jeugdbestuur zijn:

  • Jeugdvoorzitter: zit de maandelijkse vergadering van het jeugdbestuur voor en is ook lid van de sporttechnische commissie en de raad van bestuur van de club.  Hij/zij is verantwoordelijk voor de uitvoering van de strategische plannen van de club.
  • Ondervoorzitters onderbouw (U6-U11) en bovenbouw (U12-U17): maandelijks zitten zij de vergadering met trainers en hoofdafgevaardigden voor. Zij zijn tevens een rechtstreeks aanspreekpunt voor ouders en spelers.
  • TVJOs (Technisch Verantwoordelijke Jeugd Opleiding): waken over en werken mee aan de uitvoering van het sportieve plan van de club. Zij maken ook deel uit van de sporttechnische commissie die de sportieve lijnen van de club uitzet.
  • Jeugdcoördinatoren (JC) onderbouw (U6-U11) en bovenbouw (U12-U17): zij zorgen voor sportieve ondersteuning en opvolging van de trainers. 
  • Tornooien en wedstrijdplanning: hij/zij zorgt voor inschrijvingen bij allerhande tornooien, de organisatie van ons eigen Paastornooi alsook het organiseren van vriendschappelijke en oefenwedstrijden.
Uitgebreidere info over elke functie kan je raadplegen in de functieomschrijvingen.

Wil je meer details kennen over alle andere aspecten van ons jeugdbeleid, klik dan door op één van onderstaande linkjes:
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!